Használt könyvek

A használt könyvek körforgása jelenti az antikváriumok alapját. Akik rendszeres látogatói az antikváriumoknak, jól tudják, hogy a használt könyvek között olykor valódi kincsre bukkan az ember.

Valóságos kaland egy olvasó számára, ha egy antikváriumban használt könyvek ezrei között válogathat. Ezt nyújtjuk Önnek a Könyv és Társai Antikváriumban Újpesten a Tüzér utcában.

Könyv és Társai Antikvárium

Cím:
1134 Budapest, Tüzér utca 1. – A Lehel piactól két percre.

Telefon:
+36 (1) 786 6253
+36 70 423 8441

E-mail:
info (kukac) konyvfelvasarlas (pont) eu

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10-18 h
Szombat: 10-14 h

Használt könyvek fontossága

Használt könyvekA használt könyvek külön kategóriát jelentenek a könyvpiacon. Ezt az antikváriumok és az általuk végzett könyvfelvásárlás teszi lehetővé.

Az antikváriumok rendszeres látogatói két nagy csoportba tartoznak. Vannak, akik takarékosság céljából keresik az őket érdeklő könyveket, majd azok elolvasása után tovább értékesítik ezeket a köteteket. Sok esetben ugyanabban az antikváriumban, ahol megvásárolták azokat.

A másik csoportba tartoznak a gyűjtők és befektetők, akik kifejezetten az antik könyveket és a könyvritkaságokat keresik.

Az antikváriumok nagy része a fent említett csoportok valamelyikére specializálódik. Ebből adódóan nem biztos, hogy minden olvasó, minden antikváriumban talál az érdeklődésének megfelelő könyveket. Ebből is látszik, hogy a használt könyvek mekkora óriási területet ölelnek fel.

A Könyv és Társai Antikvárium nem specializálódott a használt könyvek felhasználói között egyik csoportjára sem. Nálunk azok is megtalálják a megfelelő könyveket, akik takarékossági okokból választanak a használt könyvek közül, továbbá a gyűjtők számára is biztosítunk könyvritkaságokat.

Éppen ezért érdemes hozzánk betérni és időről-időre visszalátogatni, mert a használt könyvek tárháza nálunk napról-napra megújul.

Takarékos szórakozás használt könyvek által

Mint ahogy már szó volt róla, a használt könyvek jó részét olyan olvasók választják, akik takarékoskodni szeretnének.

Használt könyvek

Tovább is lehet menni ennél. Sokan valóban nem engedhetik meg maguknak, hogy új könyveket vásároljanak. Miért is kellene, hogy ők megfosszák magukat az olvasás örömétől? Erre nincs szükség, hiszen a használt könyvek biztosítják, hogy bárki olvashasson kedvére.

Ebbe a csoportba a legkülönfélébb emberek tartoznak, a kisnyugdíjasoktól kezdve a sokgyerekes szülőkig bezárólag. Kisgyerekes családok gyakran a kötelező olvasmányokat is a használt könyvek között találják meg, ami nagy segítség az egyébként tetemes iskolai kiadások leszorításához.

Szeretne Ön is olcsón hozzájutni kedvenc olvasmányaihoz? Várjuk szeretettel a Könyv és Társai Antikváriumban.

Régi könyvek

Napjainkban egyre nagyon teret hódít a könyvgyűjtés. Éppen ezért antikváriumunkban a használt könyvek között fontos szerepet kaptak a ritkaságok és az antik könyvek.

A különleges könyvek kultusza egyre nagyobb teret hódít hazánkban. Mivel az elmúlt években megnövekedett a régi könyvek ára, ezért jó néhány befektető is az antik könyvek mellett tette le a voksát. Hasonló a helyzet a régi képeslapokkal, kéziratokkal, metszetekkel, illetve a régi térképekkel.

Amennyiben régi könyvet keres, esetleg el szeretné adni a tulajdonában lévő régi könyvet, várjuk antikváriumunkban Újpesten a Tüzér utcában.

Könyv és Társai Antikvárium

Cím:
1134 Budapest, Tüzér utca 1. – A Lehel piactól két percre.

Telefon:
+36 (1) 786 6253
+36 70 423 8441

E-mail:
info (kukac) konyvfelvasarlas (pont) eu

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10-18 h